TREFINA


TREFINA al 50 jaar Nederlands produkt op trekhaken gebied.
Trefina is een Nederlandse leverancier van trekhaken en fietsendrager beugels voor personenauto's en bestelauto's. In eerste instantie waren zij gespecialiseerd in de Franse merken Peugeot en Citroen.Tegenwoordig leveren zij voor praktisch alle merken en type auto's kwalitatief hoogwaardige trekhaken.Ook fietsendrager beugels voor de kleine auto's zonder trekkracht worden door Trefina ontwikkelt en geproduceerd.

TREFINA ontwikkelt en produceert haar trekhaken zelf tegen zeer concurrerende prijzen.
De modellen worden door Trefina ontwikkeld en geproduceerd onder eigen verantwoordelijkheid. De kenners van het merk Trefina kunnen beamen dat de trekhaken van de merken waar zij mee gestart zijn 50 jaar geleden en in gespecialiseerd zijn (Peugeot en Citroen) bekend staan om hun duurzaamheid. Ondanks dat Trefina een kleine speler is op de trekhaken markt leveren zij de betere kwaliteit voor de beste prijs.

TREFINA is Europees gekeurd en gekwalificeerd.
Om trekhaken te kunnen produceren moet je voldoen aan allerlei strenge veiligheidseisen. Dit wordt gecontroleerd en gevolgd door de daarvoor in het leven geroepen instanties. Hierdoor levert Trefina ook al haar trekhaken met een Europese goedkeuring. Ook certificaten van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) zijn verkregen. Kortom Trefina bestaat al bijna 50 jaar en beschikt over alle kennis en ervaring om garant te kunnen staan voor kwaliteit en service.

TREFINA hanteert ACS kogels.
Trefina gebruikt de verticaal en horizontaal afneembare systemen van marktleider ACS. Dit betekend voor u als klant dat u een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke kogel onder uw trekhaak constructie heeft. Behalve de pasvorm van de trekhaak (minder montagetijd) geniet u dus ook nog van de kwalitatief goede kogels van ACS.

VOORDELEN
  • De beste prijs voor vaste trekhaken.
  • Kwaliteit van eigen bodem.
  • Duurzaam product welke voldoet aan alle richtlijnen.
  • Levertijd van slechts 1 tot 2 werkdagen.
  • ACS afneembare kogels.
  • Door UPS geleverd met track and trace.
  •