ECS


De Trekhakenspecialist verkoopt voertuigspecifieke sets van ECS bij haar Trekhaken.

ECS produceert trekhaakbekabeling voor praktisch ieder merk en type voertuig.

VEILIGHEID
Voor ECS Electronics staat de veiligheid van u voorop. Een goede en veilige werking is in ieder opzicht gegarandeerd. Kabelsets van ECS zijn, mits correct geinstalleerd, voor ieder een risicoloos product dat voldoet aan alle (inter)nationale eisen.

SERVICE en CUSTOMER CARE
Bij alle ECS producten wordt een duidelijke inbouwhandleiding geleverd. Wanneer er technische problemen ontstaan tijdens het inbouwen van de trekhaakbekabeling staan onze Customer Care medewerkers altijd standby om u van assistentie te voorzien op het nummer 00800-22552327 (gratis).ECS zorgt er dus voor dat haar producten altijd en overal op een snelle en veilige manier kunnen worden ingebouwd.

CAN-Bus en ECS
De CAN-Bus technologie waar ECS mee werkt kan vergeleken worden met een snel computernetwerk. Dit is ideaal voor de communicatie tussen twee electronische onderdelen.Door gebruik te maken van de CAN-Bus technologie zijn minder connectoren en kabels nodig om de trekhaakbekabeling in te bouwen.

MAIL ons als uw set niet op de site staat
Als u de set voor uw auto niet kunt vinden gaarne een mailtje met uw kenteken/merk/type en bouwjaar mailen naar ; contact@trekhakenspecialist.nl of via het contactformulier op deze site.Wij mailen u dan z.s.m. terug met de passende oplossing.

VOORDELEN
  • Nederlands produkt uit Breda.
  • zo goed als totale dekking van het autopark over de laatste 10 jaar.
  • Klantenservice standbye van 9.00u tot 18.00u.
  • Duidelijke handleiding.
  • Veilig produkt door research en hoogwaardige materialen.
  • Weinig bedrading door Can-Bus techniek.
  •