Witter trekhakenTREKHAKEN OM TE VERTROUWEN
Witter is opgericht in 1950 ,meer dan een halve eeuw geleden. Sindsdien staat Witter garant voor betrouwbaarheid ,kwaliteit en een goede prijs.

Het bedrijf is ontstaan door de vraag naar trekhaken op auto's ivm de groeiende vrije tijd in Engeland.

Witter is nu uitgegroet tot marktleider en grootste fabrikant van trekhaken in het Verenigd Koninkrijk. Door de investeringen die Witter altijd heeft gedaan is Witter nu bekend om haar hoge standaard in Kwaliteit ,Design en Veiligheid. Witter levert een groot assortiment trekhaken aan Grossiers en Garagisten en sinds kort leveren zij ook in Europa. De Trekhakenspecialist is haar erkende leverancier voor de Nederlandse markt.

Witter's Veelzijdigheid en Kwaliteit in Beweging.

Het komplete assortiment trekhaken is designed en ontwikkeld voor de vraag naar trekhaken in onze moderne samenleving.De trekhaken variŽren van vaste zwanenhals en flenskogel trekhaken tot horizontaal en verticaal afneembare trekhaken.Witter is trots op haar innovatieve afdeling die vorm geeft aan de trekhaak ontwikkeling in Europa.

Witter maakt gebruik van 3D cad ontwikkeling.De trekhaken worden zo gemaakt dat de pasvorm goed is en dus de montagetijd kort.Het materiaal wat gebruikt wordt is van zeer hoge kwaliteit en het produktie proces vind plaats met de nieuwste technieken.

DE WITTER TREKHAAK
  • EC europees gekeurd.
  • Perfecte pasvorm.
  • Levering in 1 tot 2 werkdagen.
  • Veilig en Betrouwbaar.
  • 50 jaar kwaliteit.
  •